Rólunk

"Programozni annyi, mint megérteni."

Megértés

A címben szereplő "Programozni annyi, mint megérteni" (Kristen Nygaard) idézet tökéletesen átadja a szoftverfejlesztés egyik legfontosabb aspektusát. Egy szoftver csak akkor lehet jó ha a felhasználó igényeit megfelelően ki tudja szolgálni. Ebből adódóan legelőször meg kell értenünk az elvégzendő feladatot vagy támogatandó munkafolyamatot, majd a megrendelővel közösen kidolgozni a lehetséges megoldásokat.

Megvalósítás

A megvalósításhoz egy saját fejlesztésű ún. low-code platformot használunk, amely lehetőséget biztosít komplex és/vagy nagy alkalmazások gyors és költséghatékony fejlesztésére. Mivel maga a platform is cégünk terméke, ezért az általunk készített alkalmazások rugalmasság tekintetében felveszik a versenyt teljesen egyedi fejlesztésű alkalmazásokkal is.

Üzemeltetés

Az elkészített alkalmazásokat üzemeltetési partnerünkkel karöltve a Microsoft Azure felhőszolgáltatása által biztosított infrastruktúrán ún. Software-as-a-service konstrukcióban szolgáltatjuk ügyfeleinknek. Ez azt jelenti, hogy Önöknek nem kell a telepítés*, frissítés*, és szerver üzemeltetés gondjaival bajlódniuk, helyette fix havidíjért mindig rendelkezésükre áll.
(*asztali és mobil appok esetén szükséges telepíteni és frissíteni az alkalmazásokat, de ezek vezetett vagy félig automata folyamatok, melyeket az átlag felhasználó is meg tud csinálni)